Рус Укр
ГлавнаяБлогиТзОВ «Фіакр-Львів» вибачається за незручності в користуванні маршруту №43
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

ТзОВ «Фіакр-Львів» вибачається за незручності в користуванні маршруту №43

4411
Адміністрація ТзОВ «Фіакр-Львів» вибачилася за незручності в користуванні маршруту №43. Приводом вибачення, стало звернення ГО «СПАС», з підписами користувачів маршруту у Львівську міську раду.

Адміністрація ТзОВ «Фіакр-Львів» вибачилася за незручності в користуванні маршруту №43. Приводом вибачення, стало звернення ГО «СПАС», з підписами користувачів маршруту у Львівську міську раду.

Під час виникнення корків, особливо в центральній частині міста, водіям автобусів було важко дотриматися інтервалу руху відповідно до затвердженого графіка. І саме це може привести до збільшення інтервалу руху між автобусами, пояснює керівництво ТзОВ «Фіакр-Львів».

Нагадую, відповідно до укладеного договору на маршруті №43 сполученням вул. Суботівська – вул. Дністерська курсує 14 автобусів. Інтервал руху становить 7 хвилин і 14 хвилин -  під час проведення перезмінки водіїв та їх обідньої перерви.

В ГО «СПАС» із скаргами звернулися мешканці Львова. Причиною їх невдоволення було те, що маршрутки певний час ходили за довільним графіком. Інколи кожних 6-7 хвилин, а інколи дочекатися наступної маршрутки було просто неможливо навіть за 30-45 хвилин. У вихідні дні, за словами мешканців, маршрутом №43 взагалі практично не ходив транспорт. Окремі претензії були і до водіїв маршруток. Як стверджували львівяни, водії на цьому маршруті неодноразово хамили пасажирам, курили цигарки під час руху транспорту.

Звичайно, ми змушені були реагувати на такі речі, Тому і звернулися у Львівську міську раду, з проханням вжити заходів щодо дисципліни перевізника пасажирів міським маршрутом №43 та забезпечити коригування роботи транспорту на цьому маршруті. Звернення розглядали в управлінні транспорту ЛМР спільно з керівництвом ТзОВ «Фіакр-Львів». Сподіваємося, більше скарг від львів’ян стосовно роботи маршруту №43 ми не почуємо…

Олег Пилипенко
 
Комментарии (0)
Блоги