Рус Укр
ГлавнаяБлогиСуд проти підвищення тарифів відклали через відсутність Ляшка
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

Суд проти підвищення тарифів відклали через відсутність Ляшка

2850
Через відсутність Олега Ляшка, суд переніс розгляд справи на 26 січня 2018 року. Шкода, що через неорганізованість одного політика суспільство втрачає ще 2 місяці для захисту своїх прав!
6 грудня 2017 року о 10:00 Окружний адміністративний суд м. Києва продовжив розгляд справи 826/9623/16, в якій Юлія ТИМОШЕНКО оскаржує рішення НКРЕКП від 9 червня 2016 про підвищення тарифів на гарячу воду та опалення.
 
Суд у складі суддів Арсірія Р.О., Кузьменка В.А. та Огурцова О.П. вже 1,5 роки розглядає цю справу і з лютого цього року завершив її розгляд по суті та перейшов в режим письмового провадження та винесення рішення.
 
Але замість судового рішення, вищеназвана суддівська колегія передала справу новій колегії ніби то «для пришвидшення розгляду». За Кодексом адміністративного судочинства України зміна складу суду (суддів) означає розгляд справи з самого початку!Справу отримала колегія під головуванням судді Васильченко І.П. І сьогодні було перше засідання.
 
Свого часу було об’єднано декілька однорідних судових позовів, якими оскаржувалися тарифи на опалення та гарячу воду, в одну справу. Одним з позивачів був Олег ЛЯШКО. Тепер він є одним з позивачів в об’єднаній справі. Закон передбачає обов’язкову присутність позивачів та відповідача у судовому засіданні, а у разі відсутності хоча б однієї зі сторін - суд зобов’язаний відкласти розгляд справи.
 
Представником позивача Юлії Тимошенко в суді був пан Александр Трохимец.
 
Сьогодні єдиним, хто не з’явився і не направив своїх представників з усіх сторін у справі (а їх майже десяток) був Олег ЛЯШКО. Хоча, як сповістила суддя Васильченко І.П., був належним чином повідомлений.

Через його відсутність, суд переніс розгляд справи на 26 січня 2018 року. Шкода, що через неорганізованість одного політика суспільство втрачає ще 2 місяці для захисту своїх прав!!!  

Олексій Кучеренко
 
Комментарии (2)
Коля Пухов
13 декабря 2017 г. 22:30
Не тарифи і ціни зростають, а знецінюються українські гроші, - лише зовні це виглядає як підвищення цін і тарифів. Хто виграє і хто програє, якщо зарплати , пенсії і ціни постійно зростають ? Виграє, однозначно, друкар грошових знаків, тобто влада, а громадяни, відповідно, програють. -------------------------------- Навіть одночасне підвищення зарплат і цін в одну й ту саму кількість разів знецінює ваші гроші, які вже є у вашому гаманці, у ту саму кількість разів. Практично це означає , що ви зможете купити у ту саму кількість разів менше товарів і послуг, ніж до знецінення.
Коля Пухов1
13 декабря 2017 г. 22:38
Ну і який це суд спроможний зупинити знецінення гривні? Народ за дурнів мають.
Блоги