Рус Укр
ГлавнаяБлогиСадовий хоче кинути львівян?
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

Садовий хоче кинути львівян?

3045
Кількісний та персональний склад виконавчого комітету Львівської міської ради затверджений ще ухвалою Львівської міської ради від 30.09.2009р. №2890

Кількісний та персональний склад виконавчого комітету Львівської міської ради затверджений ще ухвалою Львівської міської ради від 30.09.2009р. №2890 «Про виконавчий комітет Львівської міської ради».

 Отож виходить, що  всі рішення виконавчого комітету Львівської міської ради в період 2010-2012р. депутатів 6-го скликання ЛМР є нелегітимними.

 А оскільки нелегітимний є сам виконавчий комітет. То робота цього колегіального органу влади є за межами правового поля.

Відповідно до Ст. 51 ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчим органом сільської,  селищної, міської, районної
 у місті (у разі її створення) ради є виконавчий комітет ради, який
 утворюється  відповідною  радою  на  строк  її повноважень. Чому вже більше двох років працює виконавчий комітет затверджений ще радою депутатів 5-го скликання? Значить щось не те з персональним складом виконавчого комітету, запропонованим міським головою Андрієм Садовим!

 Але що буде, якщо виконавчий комітет не затвердять і в наступних 2 роки каденції мера Садового? А що, якщо це робиться навмисно? І в 2014 році нагадається що виконавчий комітет Львівської міської ради є не легалізованим?

 Питання ребром треба ставити вже зараз. Інакше завтра може бути непередбачуваним!

 Таку задачу і поставила ГО СПАС перед прокуратурою м. Львова. Направлено лист з проханням накласти прокурорські протести на всі рішення виконавчого комітету Львівської міської ради депутатів 6-го скликання за період 2010 – 2012р.

Олег Пилипенко
 
Комментарии (0)
Блоги