Рус Укр
ГлавнаяБлогиПро випадок комунального ідіотизму
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

Про випадок комунального ідіотизму

3335
З гіркотою читаєш сьогодні різні пасажи, які передаються засобах масової інформації про аварії у системах теплопостачання населенню, про непрацюючі ліфти, про темряву у під’їздах або неприбране сміття і листя з прибудинкових територій
З гіркотою читаєш сьогодні різні пасажи, які передаються  засобах масової інформації про аварії у системах теплопостачання населенню, про непрацюючі ліфти, про темряву у під’їздах або неприбране сміття і листя з прибудинкових територій.
 
Чимало городян переймаються запитанням: а що ж робить для покращення ситуації Київська міська держадміністрація та районні держадміністрації, житлово-комунальні дільниці в мікрорайонах і комунальні підприємства системи житлово-комунального господарства?
 
А чи здатні взагалі вони навести лад у цій сфері?..
 
Питання наболіли. Адже нерідко людина у вирішенні своїх проблем - натикається на вістря тупої хамової сили чиновництва, на безвідповідальність та безпорадність працівників житлово-комунальної сфери, стале порушення ними конституції і законів. Ще про одну історію.
 
На початку листопада неподалік від Деснянської райдержадміністрації на розі вулиць Маяковського і Драйзера, де знаходиться паркова зона, прямо біля дитячого майданчику і пішохідних тротуарів для людей, розкопали траншеї начебто для прокладки якихось труб. Від тутешніх мешканців дізнався: це зробили на замовлення «Київзеленбуд» Деснянського району, що мовляв буде робити якусь систему поливу трави та квітів. Майже на початку зими? А чи не запізнилися, шановні? Це що, нова технологія планувати і робити таке у морози та дощі аби викинути на вітер державні кошти? І чому тривалий час громадяни мають ризикувати своїм здоров’ям, пересуваючись небезпечним маршрутом крізь траншеї? Можливо в Деснянській райдержадміністрації врешті схаменуться і дадуть раду проблемі, і при нагоді спитають з горе-господарників за це безладдя і марнотратство.
 
Розум – благо, але й покара. Потрапляючи в тупики, він рятується роботою. Добре, якщо вона не суперечить моральним принципам і здоровому глузду. Та чи достатньо цієї очевидності, щоб вважати її співучастю у Божих справах?
 
 
 

  

Олександр Борщевський
 
Комментарии (1)
Коля Пухов
26 ноября 2017 г. 21:17
Чому, дійсно, за освітленням під"їздів повинні слідкувати самі мешканці? Мешканці повинні або самі замінювати перегорілі лампочки, або робити спроби подати заявку через диспетчера ЖЕКу на таку заміну. Останнє довше і складніше. А чому ЖЕК, регулярно отримуючи від мешканців квартплату, не може забезпечити стабільне освітлення під"Їздів , не чекаючи втручання самих мешканців?
Блоги