Рус Укр
ГлавнаяБлогиПоведінка правлячої партії не викликає поваги
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

Поведінка правлячої партії не викликає поваги

2293
Власне, з поведінки депутатів-регіоналів у Верховній Раді останнього тижня було зрозуміло, що їх лідер тягне час і не збирається підписувати угоду про асоціацію з ЄС.

Власне, з поведінки депутатів-регіоналів у Верховній Раді останнього тижня було зрозуміло, що їх лідер тягне час і не збирається підписувати угоду про асоціацію з ЄС. Ще місяць тому їм було заборонено критикувати євроінтеграційний вибір України і особисто Віктора Януковича. Але останні дні регіонали розслабилися і почали висказувати те, що нещодавно вважалося крамолою.

 Це було надто помітно – і всі зрозуміли, що вони отримали на це дозвіл. Хто може надати такий дозвіл – також зрозуміло.
 Але зізнаюся чесно: коли я сьогодні збирався на позачергове засідання Верховної Ради, в мене ще теплилася надія, що в України залишився шанс на підписання угоди.  Коли я побачив, що на засідання так і не було винесено жодного євроінтеграційного законопроекту – зрозумів що надії марні.
 Я лише не можу збагнути - навіщо так примітивно обманювати всю країну та наших європейських партнерів? Невже регіонали вважають, що люди не бачать і не розуміють цієї дешевої гри? Дарма вони вважають всіх дурнями. Наміри Януковича чітко проглядали через його вперте небажання помилувати Тимошенко: якби він справді прагнув в Європу, якби інтереси країни для нього були б на першому місці, він би просто помилував її. І тим самим викликав би до себе повагу усієї України, всього світу. Такі благородні вчинки заслуговують поваги, вони залишаються в історії.
 Невже представники партії регіонів замість сьогоднішнього блазнювання у Верховній Раді не могли вчинити як справжні чоловіки і чітко та рішуче заявити що їх вибір – це Митний союз? Навіть ті хто цей вибір не поділяє, таку позицію зрозуміє і поважатиме.
 Замість цього ми знову бачимо з боку правлячої партії кривляння, метушню, брехню і дешеву гру. Це виглядає дуже бридко. Колеги, так не йдуть в Європу! 
Геннадій Ткачук
 
Комментарии (0)
Блоги