Рус Укр
ГлавнаяБлогиПадіння диктатури А. Садового! Єдиний шанс для Львова!
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

Падіння диктатури А. Садового! Єдиний шанс для Львова!

3212
Мерство Садового сміливо можна назвати «місцевою диктатурою». А весь час перебування чинного мера на своїй посаді – «темними роками Львова» !

Мерство Садового сміливо можна назвати «місцевою диктатурою».  А весь час перебування чинного мера на своїй посаді – «темними роками Львова» !

 Особисто вважаю, що у мешканців Львова вже було достатньо часу впевнитися, що влада міського голови Львова Андрія Садового необмежена. Скільки викрито чиновників з його команди? Хтось з фальшивим дипломом, хтось перевищує власні повноваження, хтось довільно трактує закони України, проти когось відкривалися і досі відкриті кримінальні справи повязані з корупцією та розкраданням майна. І що? Когось посадили?  Хіба окремі поодинокі випадки не переросли вже в систему?

Хіба щорічно не зникають сквери під все новими і новими забудовами? Не руйнуються історичні будинки? Не зникає бруківка? Не лисіють парки?

Хіба зручна для львівян нова транспортна схема? А двоставковий тариф на теплопостачання?

Скільки протестів прокурора на дії міського голови було накладено без тиску громади, громадських організацій, незалежної преси та народних депутатів? Які мотиви суддів, прокурорів, керівників львівської міліції? Коли без своєчасної уваги та впливу громади,  фактично  ігноруються місцевими правоохоронними органами та системою правосуддя 100%  рішень та дій міського голови, з числа тих що виходять за межі правового поля та шкодять місцевому самоврядуванню,

Визнали неправомірним одне міське рішення. Виконкомом ЛМР приймається нове, про те саме що і попереднє. І продовжує робити те, чого бажає мер А. Садовий.

Отож, фактично місцева влада здійснює своє правління, адміністрування містом -  фактично прямим, директивним шляхом. За таких обставин, такий стан речей не можу назвати по-іншому як  місцева диктатура.

Тому вбачається, що єдиний вихід для Львова – організація координаційного комітету «Опір диктатурі Садового». Над цим питанням там вже працюють. В асоціацію громадських організацій війдуть усі опозиційні чинній міській владі організації.

Спільна координація опозиційних меру сил звичайно потрібна. Для організації єдиного фронту, ГО «СПАС» планує обєднати навколо себе інші громадські організації та рухи. Гуртом і мера бити можна!

Але слід пам’ятати. Що Львову необхідне майбутнє. Звісно, добре обєднати громадськість навколо питання відставки мера А. Садового. Але, львів’янам необхідна і розумна альтернатива! Отож, координаційний комітет займатиметься і люстрацією потенційних кандидатів на посаду міського голови Львова. Важливо, щоб такий кандидат мав власне бачення розвитку міста. Мав план дій щодо вирішення міських проблем та був готовий до тих викликів, які перед ним повстануть.

Олег Пилипенко
 
Комментарии (1)
SERGEY1
11 декабря 2012 г. 20:53
Такое ощущение , что пан Садовый , товарищу персонально на пятку наступил ...
Блоги