Рус Укр
ГлавнаяБлогиОформлення кредитної картки в безпечному місці — вдома
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

Оформлення кредитної картки в безпечному місці — вдома

5707
Зараз карти дозволяють оплачувати покупки в кредит, накопичувати бонуси, отримувати кешбек, тому вибрати якусь одну буває непросто.

У зв'язку з військовим становищем в Україні багато компаній та установ перейшли в онлайн формат. Зараз непросто робити звичні нам справи, тож простіше адаптуватися до цифрових сервісів. Оформлення або перевипуск картки тепер можна здійснити, не виходячи з дому.

Зараз карти дозволяють оплачувати покупки в кредит, накопичувати бонуси, отримувати кешбек, тому вибрати якусь одну буває непросто. Наразі кредитні картки з дому - це найадекватніший варіант отримання грошей без відвідування банківських чи інших фінансових установ. 

На порталі Finance.ua ви зможете підібрати для себе найвигіднішу пропозицію від провідних українських банків. Незалежно від того, чи є ви студентом або вчителем, бізнесменом або найманим працівником, ви маєте змогу отримати банківську карту онлайн.

Три простих кроки для оформлення картки вдома

Виберіть потрібну картку

Кожен банк пропонує десятки варіантів кредитних, дебетових, овердрафтних, передплачених та інших карток, щоб отримати гроші на карту без проблем. Тому карта, яку ви оберете, буде залежати від вашого передбачуваного використання та вимог, а також переваг, які ви хочете, наприклад, деякі кредитні картки відмінно підходять для мандрівників, деякі призначені для розваг, інші можуть бути корисні для бізнесу.

Щоб дізнатись, яка карта підходить саме вам, відвідайте розділ банківських кредитних карток на порталі Finance.ua. Порівнюйте пропозиції та обирайте кращий варіант онлайн.

Подати заявку

Підготуйте всі необхідні документи — банк зазвичай запитує документи, що підтверджують особу, адресу та дохід. Якщо ви вже клієнт цієї фінансової установи, у цьому може не бути потреби. Ви можете подати заявку онлайн або завітати до найближчого відділення з необхідними документами.

Більшість карток мають щорічну плату, яка зазвичай знімається, коли ви досягаєте певного ліміту витрат на рік. Річна плата буде включена до вашого щомісячного звіту. Інші типи картки передбачають одноразову оплату або безкоштовне оформлення. 

Активуйте картку

Після того, як ваша заявка на отримання картки буде схвалена, вам потрібно буде її отримати, надавши паспорт. PIN-код (персональний ідентифікаційний номер) надсилається на ваш зареєстрований номер мобільного телефону. Вам знадобиться PIN-код для автентифікації будь-якої транзакції, яку ви робите за допомогою кредитної картки. Внесіть гроші на карту, підключіть зручні для вас способи оплати онлайн та офлайн.

 

Елена Ланчак
 
Комментарии (0)
Блоги