Рус Укр
ГлавнаяБлогиНова громадська рада в ЛОДА буде кишеньковою?
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

Нова громадська рада в ЛОДА буде кишеньковою?

3876
Із скандалу може розпочатися формування нової громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації

Із скандалу може розпочатися формування нової громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації. Дії посадовців відділу комунікацій з громадськістю департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської облдержадміністрації щодо реєстрації громадських організацій -  кандидатів на членство в новій громадській раді є сумнівними.повідомляють в ГО «СПАС».

Нагадую, установчі збори з обрання складу нової громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації мають відбутися 26 лютого 2013 року. А документи на участь в установчих зборах приймалися відділом комунікацій з громадськістю департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської облдержадміністрації в робочий час до 15 лютого включно.

Станом на 15.02.2012р. на 16:30 у відділі комунікацій з громадськістю департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської облдержадміністрації було зареєстровано 138 громадських організацій для участі в установчих зборах з обрання складу нової громадської ради. Під номером 138 була зареєстрована ГО «Передмістя Львова».

Виходить, що в останніх 30 хвилин подали документи та зареєструвалися ще 97 громадських організацій, що ніяк неможливо навіть з технічної точки зору.

Окрім цього, сама ГО «Передмістя Львова» дивним способом перемістилася з 138 номеру на 198.

Від громадської організації, я особисто подавав у ЛОДА пакет документів на участь в установчих зборах. Електронні копії документів подавалися і на оптичному носії Всі документи уважно вивчалися працівниками відділу, переглядався компакт-диск з електронними копіями документів. Вся процедура зайняла більше десяти хвилин.

Отож зрозуміло, що на реєстрацію 97 громадських організацій не вистачить навіть цілого робочого дня.

Щоб розвіяти власні сумніви, ми подали заяву в обласну прокуратуру з проханням розібратися з ситуацією та вжити відповідних заходів прокурорського реагування.

Якщо виявиться, що документи в частині реєстрації 97 громадських організацій в стислі терміни є фальсифікованими – то задум скорш за все полягав у штучному створенні більшості під час установчих зборів. Що дало б можливість обрати цією більшістю потрібного голову громадської ради. А це в свою чергу, зробило би громадську раду кишеньковим інструментом…

Олег Пилипенко
 
Комментарии (0)
Блоги