Рус Укр
ГлавнаяБлогиНіякий імпорт з Росії Герус не закрив!
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

Ніякий імпорт з Росії Герус не закрив!

2297
Ніякий імпорт з Росії Герус не закрив. Усі повідомлення на цю тему, які ви будете читати найближчим часом є маніпуляцією і брехнею.
Ніякий імпорт з Росії Герус не закрив. Усі повідомлення на цю тему, які ви будете читати найближчим часом є маніпуляцією і брехнею.
 
Що відбулось на справді крок за кроком:
 
Вересень – Герус протаскує свою іменну поправку про відкриття імпорту по двостороннім договорам з Росії.
 
Жовтень – імпорт з Росії починає Коломойський.
 
Листопад – імпорт критично збільшується, зупиняються українські підприємства. Герус починає нервувати.
 
В п’ятницю – на комітеті ми змусили його зрікатися своєї ж диверсії та передбачити в проекті закону №2233 правку, що скасовую «правку Геруса».
 
Однак, Герус не погодився закрити імпорт з Росії та Білорусі, якщо він поступає на ринок на добу на перед. А це означає, що той самий ресурс продовжить постачатися в Україну. В обсягах, які здатні зупинити третину нашої генерації.
 
Зараз імпорту не багато, з Білорусі навіть два дні ніхто не постачає. Чому так? Бо білоруси і росіяни постачають сюди по цінах значно нижче, ніж продають у себе. Зверніть увагу, росіяни продають власному населенню на 40 відсотків дорожче, ніж нам, а білоруси майже на 80% дорожче, ніж власній промисловості. Сьогодні вони збили ціну у нас на ринку до мінімуму, і поки що їм везти немає сенсу. Однак, як тільки ціна підвищиться хоча б на 5-10 копійок, вони знову почнуть заливати наш ринок.
 
Демпінг росіян та білорусів безумовно є антиринковим.
 
Мою правку стосовно заборони продажу є/є на ринку по ціні, нижчій митноі ціни імпорту пан Герус провалив категорично під якимись псевдоринковими гаслами.
 
Якщо не вдасться завтра в Раді домогтися повного припинення імпорту з неєвропейських країн, то потрібно буде вимагати від АМКУ негайно розібратися з демпінгом імпортерів, які прагнуть єдиного – вбити нашу українську енергетичну та вугільну промисловість. А Герус може святкувати, його мрія знизити ціну електроенергії для конкретного промислового споживача, нехай навіть ціла галузь, стратегічний сектор економіки, припинить існування – вже втілюється. 
Олексій Кучеренко
 
Комментарии (1)
Коля Пухов
03 декабря 2019 г. 20:46
Тепер значно частіше стали відключати від електрики житлові будинки - борги тут ні до чого - просто не вистачає електроенергії. Особливо часто малоповерхові - там , де немає ліфтів.
Блоги