Рус Укр
ГлавнаяБлогиНищівний гумор Президента Зеленського
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

Нищівний гумор Президента Зеленського

1791
Президент Зеленський разом з командою знищують малозахищених в Україні шляхом відібрання у них соціальної допомоги малозахищеним внаслідок включення субсидії у доходи малозахищеним при визначені сукупного доходу родини
"Президент Зеленський разом з командою та головним фахівцем Міністерства соціальної політики Музиченком не враховуючи судову практику знищують малозахищених в Україні шляхом відібрання у них соціальної допомоги малозахищеним внаслідок включення субсидії у доходи малозахищеним при визначені сукупного доходу родини"
 
Шмигаль, другий Прем'єр-міністр України при Зеленському, підписав 22 липня 2020р
 
Постанову Кабміну № 632, якою затвердив “Порядок обчислення середньомісячного сукупного доходу сім’ї (домогосподарства) для усіх видів державної соціальної допомоги”.
 
В пункті 4 даної постанови (4. До середньомісячного сукупного доходу враховуються такі доходи:) в абзаці 5 сказано що до сукупного доходу для призначення усіх видів держдопомог включається: “соціальні виплати, які призначаються структурними підрозділами з питань соціального захисту... у тому числі житлова субсидія та пільги на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива та скрапленого газу”
 
Тобто, розмір нарахованої субсидії тепер Зеленський з командою буде включати у дохід малозабезпечених при призначенні соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям.
 
Та як ці люди малозабезпечені, вони мають малі статки, або їх взагалі не мають (про це трохи нижче) то включивши у їх дохід розмір субсидії, яка в цих категорій осіб найбільша — в зимовий період вона перевищує прожитковий мінімум для працездатних (2100,00 грн),
- то відповідно їм просто не призначать матеріальну допомогу малозабезпеченим
 
Оце “великий гумор Зеленського” - знищити населення
 
Все що вище підтверджується пунктом “6” вказаної Постанови (632) цитую:
“6. До середньомісячного сукупного доходу не включається державна соціальна допомога, для призначення якої обчислюється сукупний дохід.
 
Розмір житлової субсидії та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива та скрапленого газу не враховується до середньомісячного сукупного доходу під час призначення житлової субсидії.”
 
Тобто, як бачите, субсидія не враховується лише при визначені розміру самої субсидії, але при цьому буде враховуватися допомога малозабезпеченій сім’ї, яка в різних регіонах України призначається по різному (одним платять не більше 75% граничного розміру що визначається державним бюджетом, зменшеному на розмір тих доходів, які особи отримують — що є злочином!
 
А іншим платять 75% прожиткового мінімуму для непрацездатних.
А третім платять весь прожитковий мінімум. А четвертим платять мінімальну зарплату! - і всі ці категорії носять одну і ту саму назву — малозабезпечені)
 
Тепер що стосується “відсутності доходу”???
 
Ця тема висміюється багатіями, але жодним чином не підійматися депутатами України чи впливовими політиками.
 
Раніше особи з відсутністю доходу взагалі не отримували соціальних допомог!
 
Потім їм дозволили отримувати соціальні допомоги (в тому числі й субсидію — це я пишу для Зеленського який не бельмеса не розуміється на державотворенні та соціальних гарантіях), але при цьому стали включати їм замість відсутності доходу — неоподаткований мінімум! (або три неоподатковані мінімуми) - що було зухвалим порушення Конституції України.
 
Потім соціальна мафія пішла далі. Стала включати людям без доходів “дохід” у вигляді прожиткового мінімум (або декількох)
 
Тепер соціальна мафія включає у “дохід” тим у кого нема доходу Мінімальну зарплату!! Або навіть декілька мінімальних зарплат!! - це особам, яким закінчився термін виплати допомоги по безробіттю, підприємцям, особам без громадянства або громадянам, які просто не мають доходів, бо їх вигнали з центрів зайнятості та зняли з обліку!! Також безхатченки та безпритульні, в тому числі діти!
 
Зеленський, Шмигаль та Музиченко можуть сказати що вони передбачили захист малозабезпечених та інших важких категорій осіб у пункті 13 та 14 вказаної постанови де вони розписали яким особам мають включати фактичні доходи:
 
і тут дійсно є і малозахищені, яким повинні включати фактичні доходи якщо в даний період вони отримували соцдопомогу малозахищеним (пункт 13) і ті хто доглядає інвалідів з психічними розладами і ті хто отримає будь-який вид компенсаційних виплат по догляду (пункт 14) і ті хто отримує пенсію, стипендію та інше (пункти 13 та 14), але тут нема ... тут нема... ЗНАНЬ судової системи!
 
Видно вказані чиновники ніколи не судилися за свої соціальні права в українських судах!
 
Бо суддя знаючи маленькі розумові здібності малозахищених візьме до уваги саме Пункти 4 та 6 вказаної Постанови й винесе рішення саме на цій підставі!!
 
І це не потребує навіть сумнівів. Бо судова практика показує саме такий підхід. І сотні тисяч малозахищених буде позбавлено відповідної допомоги. Лише ті десятки осіб, хто буде мати сили та кошти? і дотягнуться до Верховного суду, а то й до Великої Палати Верховного суду зможуть отримати і субсидію і допомогу малозахищеним.
 
І лише хтось один кому допоможе (за великі кошти) знавець Європейського правосуддя зможе отримати справедливу сатисфакцію у Європейському суді з прав людини.
 
Але жоден з них не зможе продавити Конституційний Суд до справедливого Рішення на користь всіх малозахищених громадян України, бо даний суд відправить його... до депутатів Верховної Ради для внесення відповідних змін до відповідного закону??!
 
А у зв'язку з тим що в нас соціальна гарантія у вигляді субсидії регулюється не Законом, а Постановою Кабміну (що йде у розріз саме з Конституцією України де сказано що всі соцгарантії мають діяти виключно в рамках законів) - ніхто ніяких змін не прийме!
 
Тому я пишу тут про недолугу трійку високопосадовців, яку я згадав і вказую українському загалу політиків та юристів про необхідність ДОПИСАТИ в ПОСТАНОВІ 632 лише одну фразу:
 
“Цей пункт діє з урахуванням пунктів 13 та 14 даної Постанови”
 
І розмістити дану фразу першим абзацом у пунктах 4 та 6 вказаної Постанови 632:
 
По пункту 4 зрозуміло там є фраза “враховувати у доходах і субсидію”, а от у пункті 6 дана фраза має бути аби взагалі зняти будь-які викривлення розуміння тексту Постанови суддями України
 
І пишу все це я спираючись на судову практику та свій багатий досвід у програші сотні виграшних соціальних справ у судах України саме через те що є норма Постанови чи Закону, яка свідчила на користь соціально незахищених, але був пункт який судді трактували на бік Міністерства соцполітики і в людей фактично крали життя не призначаючи соціальної допомоги чи інших соціальних чинників!
 
Навіть сьогодні, коли я пишу текст даної статті, судді України в особі Цивільної Палати Верховного суду відібрали у народу України право на судове оскарження свого стажу роботи в розрізі встановлення юридичного факту та примусили лише оскаржувати “не включення” певного терміну стажу Пенсійним Фондом до Адміністративних судів, як відомо, в розрізі визнання незаконних дій???!
 
Це є абсурдом! Бо аби довести незаконність дій Пенсійного Фонду особі потрібно спочатку у суді довести що в неї таки є право на включення даного терміну до стажу роботи (наприклад терміну навчання на підготовчих курсах або перебування за кордоном у складі окремих підрозділів Радянської Армії чи перебування на фронті у якості вільнонайманої особи та багато іншого!)
 
Тому я і звертаю увагу громадськості до тієї частини їх організму де має бути розум аби вони трохи розкинули тими частинами на свіжому повітрі та прийняли правильне рішення у бік справедливості загалу населення країни.
 
Сергій Бовикін
 
Комментарии (0)
Блоги