Рус Укр
ГлавнаяБлогиНе можна сказати, що це було дуже непередбачувано...
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

Не можна сказати, що це було дуже непередбачувано...

2485
На третій день після мого призначення в.о. директора Укренерго в компанії, у мене вдома, у моїх родичів відбулися обшуки.
На третій день після мого призначення в.о. директора Укренерго в компанії, у мене вдома, у моїх родичів відбулися обшуки. Це супроводжувалося масовою інформаційною кампанією через сайти, які відомі розміщенням компрометуючих і неперевірених матеріалів за гроші.
 
Потім Генпрокуратура, навіть не провівши допити людей, повернула всі вилучені документи, речі, гроші тощо. Це був пресинг, типовий для стилю роботи українських правоохоронних органів.
 
Протягом останніх 20 місяців спостерігалася чітка тенденція - як тільки ми ламали чергову схему, знижуючи ціни на тендерах (на кшалт "трансформаторів Григоришина"), або починали структурні зміни по якомусь з напрямків, зразу починалася хвиля таких само псевдокомпроматів, як і у жовтні 2015. Зразу після цих публікацій на мене виходили якісь люди і розказували, як страшно скоро буде, як мене посадять і тд, і тп. Це відбувалося приблизно кожні 4-6 місяців.
 
От і зараз. Тільки-но ми зробили те, чого чекає вся країна - почали шлях об'єднання енергосистеми України з Європою, що позбавить нас від електроенергетичної залежності від Росії, тільки я відзвітував, що ми збили з тендерних цін вже понад 6.7 млрд.грн. (І це ціни, затверджені у 2013-2015 роках!!!!), як почалася нова хвиля дискредитації мене особисто та роботи найпрозорішого з державних підприємств.
 
Це точно не пройде, я впевнений у правильності моєї стратегії для Укренерго, я вірю, що часи корупції в цій компанії не повернуться, і що ми приєднаємо наші мережі до європейських. І я довіряю моїй команді.

Далі буде. 

Всеволод Ковальчук
 
Комментарии (1)
Коля Пухов
12 июля 2017 г. 19:29
"Потім Генпрокуратура, навіть не провівши допити людей, повернула всі вилучені документи, речі, гроші тощо. Це був пресинг, типовий для стилю роботи українських правоохоронних органів." -----------------------------------Тобто, якби не повернула вилучене, то й пресинга б не було...
Блоги