Рус Укр
ГлавнаяБлогиНа мітингу прокуратуру звинуватили в підтримці рейдерства
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

На мітингу прокуратуру звинуватили в підтримці рейдерства

2734
Вчора, відбувся потрійний мітинг щодо бездіяльності Пустомитівської прокуратури активістів ГО «СПАС», членів УНСО та представників громади села Верхньої Білки.

Вчора, відбувся потрійний мітинг щодо бездіяльності Пустомитівської прокуратури активістів ГО «СПАС», членів УНСО та представників громади села Верхньої Білки.

Скарга в Пустомитівську прокуратуру щодо підробки підписів та фальсифікування протоколу зборів колективу колгоспу-агроторгу «Білківський» була направлена Верхньобілківською сільрадою ще в 2011 році, проте жодних дій щодо фальсифікаторів не вжито досі. На скаргу громадської організації «СПАС» до Львівської обласної прокуратури щодо бездіяльності Пустомитівської прокуратури, не було належним чином відредаговано. Тому люди вийшли на акцію протесту.

На наш заклик до акції протесту відгукнулися мешканці села Верхня Білка, унсовці, депутат першого скликання Львівської міської ради Зиновій Саляк.

На 11 червня, голова Верхньобілківської сільської ради записаний на особистий прийом до прокурора Львівської області. Мітинг – це нагадування прокурору про серйозність намірів громади села. Нагадування, що ситуація знаходиться на контролі у правозахисників. І що узаконити рейдерство фактичною бездіяльністю прокуратурі не вдастся.

 

 

 

Олег Пилипенко
 
Комментарии (0)
Блоги