Рус Укр
ГлавнаяБлогиНа Донбасі читатимуть книгу про Львів!
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

На Донбасі читатимуть книгу про Львів!

3209
Громадські активісти відправили в Луганську і Донецьку адміністрації книги про Львів, повідомили в прес-службі ГО «СПАС».

Громадські активісти відправили в Луганську і Донецьку адміністрації книги про Львів, повідомили в прес-службі ГО «СПАС».

Гуманітарна акція покликана насамперед зацікавити читача старшого шкільного віку україномовною книжкою. З Сєвєродонецьку та Краматорську, книги мають бути розповсюджені в міські, шкільні бібліотеки, у дитячі будинки.

«Де недопрацьовує освіта, там завжди з’являється невігластво. А там де має місце невігластво, - створюється хороший грунт для різноманітних маніпуляцій і врешті до застосування зброї.

Ми скерували книги «Львів назавжди зі мною», автора Пилипенка Олега Владиславовича, - на Схід України. Нехай молоде покоління українського Донбасу читає про життя, історію і культуру своїх співвітчизників із західної частини нашої країни. Гадаю, що знання про одне одного, - ключ до єдності в Україні. В єдності сила!», - прокоментував перший заступник голови ГО «СПАС» Андрій Федчишин.

Книгу львівського автора «Львів назавжди зі мною», активісти ГО «СПАС» обіцяють направити і в зону АТО для українських військових. А наразі, книжку безкоштовно розмістили в бібліотеці ім. Стефаника та інших бібліотеках Львівщини, подарували українській діаспорі в США, Канаді та Італії, передали у Львівський обласний військовий комісаріат для бібліотек військових частин та в Луганську та Донецьку обласні державні адміністрації.

«В моїй книзі «Львів назавжди зі мною», окрім певних історичних і краєзнавчих відомостей і цікавинок, змальована епоха 80-х років у місті. І для мене дуже важливо, щоб наші співвітчизники із східних областей України зрозуміли, що ми спільно пережили радянську епоху. Мали в цей час ті самі проблеми, ті самі переживання, ті самі радощі, перебували в аналогічних обставинах, тощо… У Львові жили такі самі люди, з власними різноманітними потребами і внутрішнім світом, з двома руками і ногами.

Також, принагідно хочу подякувати за фінансово-матеріальну підтримку видання книги «Львів назавжди зі мною» трудовим колективам підприємств «Радар-03» та «Валенсія-Львів»; політикам з Пустомитівської районної організації партії ВО «Батьківщина» Ярославу Мосі, Савчаку Івану, Андрію Фрисі та Роману Паславському; громадським діячам Олегу Кіцу та Андрію Федчишину. Шкода правда, але львівські підприємства, на які покладена економічна задача в суспільстві, серед яких і ПрАТ «Ензим», компанія «Фуджікура», фабрики «Галка» і «Світоч», гуртівня "Час-Пік" і мережа магазинів "Все для меблів", - просто проігнорували мій заклик долучитися до гуманітарного проекту. Для мене це своєрідний лакмусовий папірець зрілості вітчизняного бізнесу.

Я вдячний також і за щирі відгуки на мою книгу, Зиновію Бермесу і відомим краєзнавцям та письменникам: Галині Фесюк, Богдану Бовшику та Ільку Лемку.

Спільно – ми зробили важливу справу», - зазначив автор книги «Львів назавжди зі мною» Олег Пилипенко.

Олег Пилипенко
 
Комментарии (0)
Блоги