Рус Укр
ГлавнаяБлоги"Мистецтво" облгазів "забивати" на владу та НКРЕКП
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

"Мистецтво" облгазів "забивати" на владу та НКРЕКП

1272
"Мистецтво" облгазів "забивати" на владу та НКРЕКП. Або нова серія історії "температурні коефіцієнти".
В листопаді Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг прийняла постанову (№2033), якою прямим текстом в Кодексі ГРМ та договорі розподілу зобов`язало облгази рахувати газ населенню ЛИШЕ ПО ЛІЧИЛЬНИКУ. Без жодних "температурних  коефіцієнтів" !!!  
 
Що ж зробили облгази? 
 
"Забили" на  НКРЕКП та виставили рахунок з коефіцієнтом. 
І що тепер буде робити НКРЕКП. Знову пальчиком помахає "А-яй-яй"? А як у вас? 
 
Нагадаю:
 
Кодекс газорозподільних мереж (КРМ) - "Об’єм природного газу в точках комерційного обліку має бути приведений до стандартних умов (виключно у випадку обліку природного газу, використаного споживачем, що не є побутовим)"
 
Типовий договір розподілу природного газу:
 
"5.3. При здійсненні обліку спожитого природного газу побутовим Споживачем за розрахункову одиницю розподіленого та спожитого природного газу беруться кубічні метри (м куб.) природного газу, визначені відповідно до фактичних показів лічильника природного газу".
 

Це рахунок від ГРК "Київоблгаз" за листопад 2020 року від 22 грудня 2020 року. Шукаємо прочерк у графі "коефеціент приведення до стандартних умов".  

 

Олексій Хабатюк
 
Комментарии (1)
Коля Пухов
31 декабря 2020 г. 23:06
Ще на початку незалежності кравчукокучми припустилися фатальної помилки: замість покращення якості вітчизняних товарів було вирішено взагалі відмовитись від їх виробництва. Тепер уся техніка, засоби та майже весь асортимент електротоварів - імпортні. Тобто, десь за кордоном налагоджено їх виробництво; люди працюють - мають роботу і зарплату, а Україна тепер нічого цього не має, лише закуповує закордонні вироби за запозичені за тим же кордоном гроші....................Тому у нас безробіття, гіперінфляція , постійна криза і величезний зовнішній борг.
Блоги