Рус Укр
ГлавнаяБлогиМер Львова Садовий добровільно трона не покине!
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

Мер Львова Садовий добровільно трона не покине!

4012
Міський голова Львова Андрій Садовий відмовився добровільно піти у відставку.

Міський голова Львова Андрій Садовий відмовився добровільно піти у відставку. Як повідомляють в ГО «СПАС», лист з таким змістом на днях отримано з мерії.

Нагадую, що раніше, листи з відповідним проханням були надіслані ГО «СПАС» до мера Андрія Садового як до посадової особи у Львівську міську раду та на його домашню адресу вже як фізичній особі.

 У листі з Львівської міської ради за підписом міського голови Андрія Садового, згадуються законодавчі можливості дострокового припинення повноважень мера. Проте, немає а ні слова про зміст п. 1.1. Ст. 79 ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні». Відповідно до якого, для мера існує правова можливість піти у відставку добровільно.

Для цього необхідне лише його звернення з особистою заявою до Львівської міської ради про складання ним повноважень голови. І такі преценденти вже мали місце в Україні.

Особисто вважаю, що Андрій Садовий не скористався правовою можливістю зберегти власне обличчя. Оскільки, якщо не справився з роботою – треба йти у відставку. Така практика існує у всьому цивілізованому світі. В Європі, США, Японії. Але очевидно, що це не приклади для мера Львова А. Садового.

Олег Пилипенко
 
Комментарии (0)
Блоги