Рус Укр
ГлавнаяБлогиЛьвівське лоббі в раді є?
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

Львівське лоббі в раді є?

3241
Свою турботу про Український П’ємонт запропоновано продемонструвати Руслану Кошулинському. Нині депутату Верховної ради України, колишньому голові фракції ВО Свобода у Львівській міській раді

Чи залишаться львівяне у ВР львів’янами? От що турбує мешканців Львова!

Свою турботу про Український Пємонт запропоновано продемонструвати Руслану Кошулинському. Нині депутату Верховної ради України, колишньому голові фракції ВО Свобода у Львівській міській раді.

ГО «СПАС».направила Р. Кошулинському листа. З проханням вжити всіх можливих заходів щодо дострокового припинення повноважень чинного міського голови Львова Андрія Садового.

В ГО «СПАС» зазначають, що зверталися до пана Кошулинського з відповідним питанням ще за часів його депутатства у Львівській мерії. Тоді отримали відповідь, що така процедура можлива, але надто складна для фракції ВО Свобода в ЛМР.

Зараз, коли колишній очільник фракції ВО  Свобода у Львівській міській раді, займає поважне місце вже у Верховній раді України. В ГО «СПАС» припускають, що від Р. Кошулинського можна сподіватися вже більш конкретних дій.

На мою особисту думку, повноваження, які надані Руслану Кошулинському, як представнику Українського народу, відповідно до ЗУ «Про статус народного депутата України» - забезпечують йому дуже широкі правові можливості для вчинення справді дієвих заходів.
Так, відповідно до Ст. ст. 6, 11, 15, 16, 17 ЗУ «Про статус народного депутата України», він може забезпечити утворення спеціальної комісії Верховної ради України для досконального вивчення всіх підстав дострокового припинення повноважень міського голови Львова Садового Андрія Івановича; проінформувати про ситуацію президента України, органи Верховної ради України, голову львівської обласної держадміністрації, прокуратуру, депутатів 6-го скликання Львівської міської ради; скерувати відповідні звернення та запити. А відповідно до Ст. 18 ЗУ «Про статус народного депутата України», пан Кошулинський може озвучити предмет нашої заяви в ЗМІ. Друкованих, радіо або навіть на телебаченні. Оскільки у нього є певні квоти на безкоштовні права виступу.

 Отож, народному представнику львів’ян доведеться  проінформувати в передбачений ЗУ «Про звернення громадян» терміни, стосовно вчинених ним заходів по вирішенню заявленого, про наміри та подальші заплановані дії!.

Олег Пилипенко
 
Комментарии (0)
Блоги