Рус Укр
ГлавнаяБлогиЕкономія субсидії відміняється
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

Економія субсидії відміняється

1689
Так, а при чому всьому цьому “ЕКОНОМІЯ СУБСИДІЇ”? - спитаєте ви. Так ото ж! Ми й підійшли до суті заголовка. Яка тепер у нас, бідових, буде економія??
Знищити все - так сьогодні стоїть питання при цьому уряді, нажаль як і у попередніх. Але так жорстоко, як діє Уряд Гройсмана ще ніхто не діяв.
 
Найбільше знущань народ України зазнає у соціальній та коммунальній сфері.
 
Рева - міністр соціальної політики, знищує все соціальне, підкуповуючи збільшеними пенсіями тих, хто спроможний зі зброєю в руках відстоювати свої інтереси - силовиків.
 
Та перекладає на інші другорядні чинники та структури відповідальність за ненадання соціальних гарантій населенню України, зокрема:
 
- на комісії міського значення у питаннях відібрання субсидій у тих кому вона належить по праву за любий дрібязок, такий як відсутність коштів на судове оскарження фіктивних боргів, та призначення її тим, хто її незаслуговує по праву, а лише по “нормам” прописаним самим Ревою та Гройсманом у постанові на призначення субсидії 
- на стаж роботи. Міфічний за своєю суттю термін, який нічого не означає, поставлений Ревой на кшталт злочину!!
 
Мовляв, якщо нема відповідного стажу роботи то нема і пенсій, або інших соціальних гарантій.
 
І тільки у цій ділянці Рева наплодив стільки прошарків соціальних виплат, що тепер ніхто з бідових взагалі нічого не отримує, а все  заграбали ті пенсіонери, які можуть повстати. Але все це іде з одного і того Пенсійного ФОНДУ який слугує соціальній справедливості та рівності усіх перед законом.
 
- на коефіцієнти, зокрема самий ганебний коефіцієнт страхового стажу де у формулу включили 100 років стажу замість необхідних нині 30 років для жінок та 35 для чоловік, які до 2011 року були відповідно 20ма та 25ма роками стажу.
 
- на самих людей Рева переклав обовязок працевлаштування??!
 
Нонсенс в рамках світого масштабу. Таке відношення не виходило навіть з уст представників найгірших явищ світу.
 
- Рева розлучив безліч сімейних пар і навіть загнав у глухий кут пари з дітьми, які фактично вже не були подружжям, аби примусити платити коммунальникам без субсидії. (І потім сам визнав свою неспроможність це зробити бо це... неможливо!)
 
Та ще безліч безглуздих дій
 
Слідом за Ревою, вкупі з його хибними поглядами, діє і Зубко - міністр коммунального господарства (хоч його назва звувчить трохи вище, але все те що вище  - не для нього)
 
Поперше він слідом за Ревою перекладає на населення “пошук” втрат коммунальників.
 
Один вид втрат він вкладає у тарифи населенню - це втрати на магістральних лініях подачі коммунальних послуг і їх ще певною мірою можна легко знайти бо вони відображені у тарифі!
 
А інший вид втрат перекладає на самих споживачів - співвласників багатоквартирних будинків. Мовляв всі втрати в межих багатоквартирного будинку то ваші втрати і ви будете платити за них.
 
Тільки Зубко не каже, як саме люди мають шукати ці втрати, хоча саме у Зубка під боком низка навчальних закладів та різних “великих” експертів, які надають висновки про доцільність підвищення того, чи іншого тарифу, навіть нерозуміючи їхню природу.
 
То можливо Зубко надав би якісь важелі у пошуку всіх цих втрат? Зокрема дозволив представникам громадськості  розривати місця прокладення трас (зокрема теплотрас) та встановлявати факт:
 
- відсутності утеплення теплотрас
 
- факт врізок додаткових чи відводів на усіх видах трас
 
- факт підключення додаткових споживачів
 
- факт зменшення чи збільшення житлової площі (це Зубко і Бабак мабуть не зрозуміють)
 
- факт кількості зареєстрованих чи фактично проживаючих
 
- факт зняття засобів обліку чи їх встановлення
 
 та багато інших чинників,
 
щоб після встановлення порушень всі громадяни були б звільненні від плати за даний вид послуг до моменту повного виправлення ситуації.
 
Що для цього зробив Кабмін чи вказані міністри? Нічого!!
 
Чи можливо вони прописали  в законі право людей ставити проміжні лічильники усіх типів на кожне відгалуження  яке йде “по стояках” в багатоквартирному будинку?
 
А для виявлення крадіїв надали б право встановити додаткові лічильник на окремі квартири на трубопровода та лініях внутрішньобудонкового значення (на стояках)
 
Наприклад розглянемо пятиповерховий будинок (для самих тупих)
 
Йде труба води на пять квартир і по лічильнику, що стойть на початку вводу видно, що споживання цією лінією значно вище ніж поряд у сусідньої лінії (теж на пять квартир). І це призводить до переплати за споживання. Відповідно до цього приймається рішення любим із співвласників встановити на стояку два лічильники на якусь квартиру або на кожну окремо по два лічильники - на вході стояку в квартиру та на виході.
 
Звісно, що в рамках держави всі ці описані мною необхідні дії які є нічим іншим як безглуздям (тому що головні крадії комунальних послуг є самі працівники що надають комунальні послуги шляхом змови з родичами, друзями та приватними підприємствами) потребуватимуть великих капіталовкладень аби попросту вивести на чисту воду того хто краде комунальну послугу в будинку.
 
І звісно це призведе до кропопролиття, знищення людини людиною, або до того, що у багатоквартирних будинках будуть жити одні родичі, чи особи невизначеної статті поєднанні одними поглядами та “правилами гри”.
 
Одним словом все це “негідне до уваги”, стало нашим життям ТОМУ Я в рамках даної статі представників цих “негідних” поглядів для скорочення часу назву надалі “негідниками” - без будь-яких натяків на образи, чи інші розумові відхилення.
 
Автор застосовує цей термін виключно для скорочення написанного та одразу просить вибачення, якщо хтось із депутатів чи міністрів вважатиме що саме його так названо. Стверджую вам що ні в якому разі! Для всіх вас у мене існують зовсім інші - наукові - терміни.
 
Так от..
 
Слідом за цими “негідниками” йдуть і суди. Хоча тут можлива наукова дискусія - хто перший йде та куди - суди чи “негідники”.
 
Але всі ми погодимось що йдуть вони не туди куди нам українцям потрібно. І як ми їх туди не посилаємо та не направляємо все марно. Чому так?
 
Та тому що Високі Суди УКРАЇНИ навипередки почали не визнавати суті договірних правовідносин.
 
Про це ми щоразу читаємо нове безглузде рішення Верховного суду з якого майоріє жорстоке та дикримінаційе поводження до народу України у вигляді визнання правових відносин за вітсутності самих Договорів на коммунальне обслуговування!!
 
Мало того, Суди вирішили все за нас на бік коммунальних мафій та інших “негідників” - що ми маємо самі відстоювати свої права на все це безглузддя, а державні інститути які беруть кошти з бюджету за контроль за всім цим виявляється лише спостерігачі у всіх цих процессах та хабарники (повстає питання доцільності взагалі цих структур??)
 
Так а при чому всьому цьому “ЕКОНОМІЯ СУБСИДІЇ”? - спитаєте ви
 
Так ото ж!
 
Ми і підійшли до суті заголовка.
 
Яка тепер у нас, бідових, буде економія?? да ніякої!
 
Тому що доступ до ваших комунальних мереж є у всіх підряд крім вас - і вам з цих мереж зіллють стільки вашої переплати чи економії, що ви будете ще винні за все те що “втратили” по всьому світу!!
 
Виходить що на даний час у “негідників” є все, аби набивати свої кишені грішми народу та нічого не робити.
 
А що є у вас?
 
А у вас є тільки право!
 
Шкода, що наслідки цього права не прописані в жодному законі чи нормативному Акті.
 
Ну, крім… полового.
 
Саме так! Бо прийнято закон відповідно до якого ви навіть на коммунальних спорудах, які розміщені всередені вашого багатостраждального будинку маєте право вступити у інтимні відносини лише після письмової згоди!! яку ви власноруч підпишите.
 
А ось у коммунальних та соціальних питаннях які існують в державі на даний час та описані у цій статті ви лише ПОВИННІ!!
Сергій Бовикін
 
Комментарии (0)
Блоги