Рус Укр
ГлавнаяБлогиЯк Нацрада в Мінрегіон ходила
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

Як Нацрада в Мінрегіон ходила

3258
Сьогодні з колегами по Нацраді мала зустріч у Мінрегіоні з новим директором новоспеченого департаменту Кушніром Сергієм Івановичем...

З позитиву: після довгих вмовлянь з боку громадськості зустріч таки відбулась. На якій нам знов щось на обіцяли...

З вирішеного: дата засідання Національної ради визначена на 08.09.14

З негативу: нове керівництво Мінрегіону й гадки не має про проблеми не тільки ОСББ та ЖБК а й всього житлового фонду. Но саме страшніше, що й не хоче нічому вчитись. 

1. На середу до КМУ з боку НКРКП виносяться зміни до ПКМУ 869, якими пропонується остаточно затвердити у тарифі монополістів витрати на поврку квартирних лічильників, не залежно від того потрібна мені ця послуга, як споживачу чи ні...


2. Після одиозного прийняття 1198, цією постановою дозволяють не просто використання нашого неподільного майна з боку монополістів, а ще й зобов'язують ОСББ відшкодовувати витрати на ніби утримання насосних станцій... Після жвавої дискусії пане директор департаменту Кушнір пообіцяв зняти з розгляду КМУ розгляд цього питання. Чекаємо на інформаційну довідку для Міністра. 


3. Мінрегіон отримав відмову з боку Нацбанку в визнанні особливих умов при визначенні кредитоспроможності з боку ОСББ. 


4. Міністерство веде незрозумілу для громадськості політику в питанні діяльності ОСББ та ЖБК. 


5. Майже потайки Мінрегіон намагається внести зміни до ПКМУ 201, та понизити рівень Національної ради до заступника міністра. Хоча на робочій зустрічі паном Кушніром було озвучено, що це не відповідає дійсності. Мною, як заступником голови Національної ради зроблено запит на публічну інформацію до Міністерства юстиції щодо того чи розглядають вони такі зміни. Відповідь буде оприлюднено. 


6. Не вирішено питання, яке є принциповим для всієї країни - пільги та субсидії з опалення в будинках з даховими котельними.


7. У Мінрегіона відсутнє бачення щодо державної підтримки у 2014 році заходів з енергозбереження в житловому фонді.

Цитую Віце прем'єр міністра Гройсмана Володимира: "это как надо было достать эти ОСББ, что ради них пришлось аж целую Нацраду создавать? Я все их проблемы решу за две недели"... 

Катерина Чижик
 
Комментарии (2)
Владимир2
19 августа 2014 г. 08:51
Не совсем понимаю по поводу чего эти извечные стоны ОСББ ? Чего хотят ?
Sergiy1
01 сентября 2014 г. 17:00
Висновки пані Катерини радикальні!Значить пацієнт(ЖКГ) знаходиться в,, комі,,.Чим закінчить? Згадайте скільки було керівників в Міністерстві з посади мерів та їх міського апарату. І чим вони закінчили? Україна це не районний центр і навіть не обласний!
Блоги