Рус Укр
ГлавнаяБлогиГуманітарна допомога чи фінансування тероризму? Чому українці своїм коштом забезпечують «ЛНР» водою…
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

Гуманітарна допомога чи фінансування тероризму? Чому українці своїм коштом забезпечують «ЛНР» водою…

1936
Водопостачання окупованій частині Луганської області вже влетіло громадянам в «копієчку» - за 6 років війни Україна поставила в «ЛНР» води не на один млрд гривень.
Прості українці платили та продовжують платити за комфорт для бойовиків «ЛНР». Водопостачання окупованій частині Луганської області вже влетіло громадянам в «копієчку» - за 6 років війни Україна поставила в «ЛНР» води не на один млрд гривень.
 
Телевізор, радіо і газети 7-й рік поспіль не втомлюються повторювати нам - йде війна. Водночас, про яку війну йдеться, якщо прості українські сім'ї вже 7-й рік своїм коштом забезпечують «ЛНР» водою? 
 
Допомагаємо ворогові?!
 
Вдумайтеся - в той час, коли ворог вбиває нас і руйнує наше життя і житло - ми своїм коштом забезпечуємо соціально-економічну стабільність ворожого квазідержавного розвитку «ЛНР»!
 
Ми поставляємо воду, яку п'ють ворожі снайпери, танкісти та артилеристи!
 
Наші насоси качають воду на ворожі заводи, які виробляють і ремонтують військову техніку, яка потім їде і перетворює на криваве місиво позиції українських солдатів - простих хлопців, які пішли захищати Батьківщину за покликом серця!
 
Наша вода використовується у ворожих госпіталях, де бойовики лікуються і з новими силами атакують наших братів, синів, батьків ... Вдумайтеся!
 
У той час, коли українцям знову і знову постійно підвищують тарифи - на газ, воду, електроенергію, девальвуючи при цьому і так мізерні заробітки - ворог отримав води майже на мільярди гривень. У воєнний час! Кожен день!
 
Вдумайтеся - в той день, коли на фронті загинув хтось із ваших рідних, друзів, знайомих - ворог безкоштовно отримав від вас воду!
 
І нехай говорять речники бойовиків, що вони платять за воду - все це не важливо у воєнний час. Та і як вони платять? Ворог більше годує нас брехнею і дезінформацією. Бойовики отримували від України воду весь 2014 року, 2015 і 2016, 2017, 2018, 2019 рік - і нічого не заплатили. Тільки у 2017 році, вимушено, під впливом обставин, вони почали платити, але їх оплата і близько не відповідає споживанню. При цьому платити вони стали вимушено - після того, як вода з української сторони припинила потрапляти в їх крани ...
 
«ЛНР» у плюсі, українська Луганщина - в мінусі
 
Головне українське підприємство, яке багато років постачає «ЛНР» водою, знаходиться в Луганській області і є злісним боржником за електроенергію.
 
Це - Попаснянський районний водоканал, який 90% видобутої води перекачує в «ЛНР» - кожен місяць на 8-11 млн грн.
 
І цей Попаснянський водоканал повинен Луганському енергетичному об'єднанню вже майже 184 млн грн за електроенергію:
  • активна електрична енергія 173 661 604,78 грн;
  • 3% річних - 3 889 736,64 грн;
  • інфляційні витрати - 6 245 467,94 грн;
  • судновий збір - 407 525,07 грн. 
Луганське енергетичне об'єднання
 
Комментарии (0)
Блоги