Рус Укр
ГлавнаяБлогиГотовність ДП «Криворізька теплоцентраль» до опалювального сезону 2014-15рр
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

Готовність ДП «Криворізька теплоцентраль» до опалювального сезону 2014-15рр

4007
Наближається період, який мешканці міста завжди чекають з занепокоєністю, а в цьому році особливо. Пов’язано це і з важким становищем у країні, в комунальній сфері та й на підприємствах в загалі.

Тому досить актуально зазначити, що наше підприємство ДП «Криворізька теплоцентраль» в світі вже прийнятого Рішення Виконавчого комітету  Криворізької міської ради № 292 від 17.09.2014р. «Про початок опалювального сезону 2014-2015рр.» (далі – Рішення)  виконало комплекс пусконалагоджувальних робіт, готово утримувати системи теплопостачання у робочому гідравлічному режимі та розпочати опалювальний сезон у разі стійкого зниження температури повітря ( нижче +8С) за погодженням з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та Міністерством енергетики та вугільної промисловості України, як зазначено у Рішенні.

Незважаючи на усі існуючі труднощі фінансового характеру, пов’язані з дуже низькою платіжною дисципліною споживачів, у зв’язку з чим виникла велика кредиторська заборгованість, у тому числі і за енергоносії, ДП «Криворізька теплоцентраль» у міжопалювальний період 2014р все ж здійснило всі необхідні роботи по підготовці до опалювального сезону (далі – ОС) 2014-15рр. Про це та багато інше повідомив представників ЗМІ міста Кривого Рогу головний інженер ДП «Криворізька теплоцентраль» Кустарьов Максим на виїзному заході, спрямованому на інформування споживачів теплової енергії про готовність підприємства до початку ОС у місті. Досить вагомим доказом інтенсивної підготовчої роботи була демонстрація таких структурних підрозділів ДП «Криворізька теплоцентраль» як  диспетчерський пункт підприємства та районна котельня № 3.

За період  2013 -14рр. на підприємстві розроблено і впроваджено програмний комплекс «Інформаційно-графічна система мереж теплопостачання м. Кривий Ріг» (магістральні та квартальні тепломережі в ТРП).   Дана програма дозволяє робити автоматизовані теплогидравличні розрахунки, необхідні для оцінки існуючого стану системи теплопостачання, щоб зменшити втрати теплової енергії; розробляти заходи, спрямовані на усунення недоліків системи та  зниження аварійності системи, що в свою чергу знижує втрати в мережах; планувати та моделювати перспективний розвиток системи теплопостачання.

У диспетчерському пункті представники ЗМІ спостерігали ці речі на  великих сучасних екранах, які є часткою апаратного комплексу переобладнаної системи  спостереження.

Згідно графіку робіт по підготовці до ОС проведені поточні ремонти котелень №№ 1, 2, 3, 4, 6 які на даний час знаходяться в резерві і готові до початку ОС. Виконано капремонт котла КВГМ-100, який дозволить продовжити термін служби поверхонь нагріву, продовжити міжремонтний період і заощадити паливо за рахунок підвищення ККД котла. Виконана реконструкція котла КВГМ-30-150М із заміною існуючого пальника на мікродифузійні типу МДГГ. Проведено заміну морально застарілих насосів конденсатних, живильних, сирої води, підживлювальної води РК № 2 ÷ 6 на енергозберігаючі насосні станції  з частотним регулюванням. Що наочно було продемонстровано представникам ЗМІ на районній котельні № 3.

Крім того, щодо теплових мереж, які передані підприємству тільки з 01.10.13р. від КПТМ «Криворіжтепломережа», Максим Кустарьов зазначив, що вони були передані у край незадовільному стані, у зв’язку з чим ДП «Криворізька теплоцентраль» вимушено було провести заміну фізично зношених магістральних трубопроводів теплових мереж в обсязі 13 895м. замість запланованих 3576 м. та відновити значний обсяг  теплоізоляції на трубопроводах надземної прокладки, а  також асфальтне покриття у місцях проведення ремонтних робіт.

 

ДП Криворізька теплоцентраль
 
Комментарии (2)
Олена3
15 октября 2014 г. 12:54

I am-1
16 октября 2014 г. 18:51
главный инженер - звезда ютьба
Блоги