Рус Укр
ГлавнаяБлогиФракція «Удар» у ВР підтримує ідею створення міні-ринків для громад приміських сіл
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

Фракція «Удар» у ВР підтримує ідею створення міні-ринків для громад приміських сіл

2858
Депутатська фракція політичної партії «Удар (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка» підтримує ідею створення комунальних торгівельних майданчиків територіальних громад приміських сіл для реалізації селянами сільгосп продукції

Депутатська фракція політичної партії «Удар (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка» підтримує ідею створення комунальних торгівельних майданчиків територіальних громад приміських сіл для реалізації селянами сільськогосподарської продукції власного виробництва.

Днями, відповідний лист з Верховної ради України за підписом голови депутатської фракції Віталія Кличка отримали в ГО «СПАС».

Нагадую, як автор ідеї створення комунальних торгівельних майданчиків територіальних громад приміських сіл у містах обласного та районного значення, заступник голови ГО «СПАС», запропонував Президенту України Віктору Януковичу в якості пілотного проекту, реалізувати задум спершу у м. Львів.

До звернення Президенту України були додані аркуші з підписами львів’ян. На підтримку звернення, додатково збиралися підписи мешканців приміських сіл, листи підтримки голів і депутатів сільських рад та направлялися в Адміністрацію Президента України.

По підтримку активісти ГО «СПАС» зверталися також і до окремих депутатів Верховної ради України. До тих депутатів, які є «Львівським лоббі» у парламенті. Це депутати від політичних партій ВО Свобода, Фронт Змін, Удар, Батьківщина.

Зараз, можливість реалізації такого проекту у м. Львові розглядають у Львівській обласній державній адміністрації.

По ряду приміських сіл Львова у нас вже є прорахованою кількість людей, які би реалізовували сільгосппродукцію власного виробництва. У нас є і конкретні пропозиції щодо ділянок, які можна було би використати під такі ринки, але ми чекаємо офіційної відповіді від мера Львова Андрія Садового. Він має за нашим запитом дати перелік ділянок, на яких найдоцільніше облаштувати такі комунальні торгівельні майданчики.

Від налагодженої комунікації та взаємокоординації між органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, а також від підтримки громадськості залежить доля проекту.

А зможемо налагодити роботу в селах – заживуть і міста!

 

Олег Пилипенко
 
Комментарии (0)
Блоги