Рус Укр
ГлавнаяБлогиФормування Громадської ради при КМДА
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

Формування Громадської ради при КМДА

3270
Хроніка подій

За інформацією, розміщеною на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації, 24 грудня 2012 року відбулося перше засідання членів ініціативної групи з підготовки установчих зборів представників інститутів громадянського суспільства з формування нового складу Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (КМДА).

На цьому ж засідання було розподілено обов’язки між членами ініціативної групи, обговорені та затверджені: текст оголошення про дату і місце проведення установчих зборів, місце і час прийому документів від інститутів громадянського суспільства, а також перелік документів для участі представників інститутів громадянського суспільства в установчих зборах з формування нового складу Громадської ради.

Вся ці інформація є на сайті КМДА.

18 січня 2013 року закінчився строк подання документів інститутів громадянського суспільства для участі в установчих зборах.

Вже 21 січня 2013р. ініціативна група повідомила, щодо неї надійшло 546 заяв щодо делегування представників інститутів громадянського суспільства для участі в установчих зборах з формування нового складу Громадської ради при КМДА.

Трохи пізніше, було надано інформацію, що через велику кількість делегатів – учасників установчих зборів з формування Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації) на 2013 – 2014 рр. ініціативною групою прийнято рішення про перенесення місця та дати проведення установчих зборів.

Збори відбудуться 29 січня 2013 року о 10.00 в актовій залі Українського державного підприємства поштового зв'язку «Укрпошта» за адресою: вул. Хрещатик, 22 (Головпоштамт).

Початок реєстрації учасників зборів з 9.00 (делегатам мати при собі документ, що посвідчує особу).

23 січня 2013 року проведено засідання ініціативної групи стосовно опрацювання заяв від інститутів громадянського суспільства для участі у відповідних установчих зборах.

Всього до ініціативної групи надійшло 546 заяв. З них 46 пакетів документів не відповідає вимогам визначеним постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» та рішенню ініціативної групи (протокол засідання від 24 грудня 2012р.), а саме: 2 надійшли після встановленого терміну, 3 пройшли подвійну реєстрацію та 41 оформлені не належним чином, зокрема:

- відсутня у наданих довідках інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років;

- відсутнє рішення про делегування представника для участі в установчих зборах,

- відсутні копії документів, що підтверджують легалізацію;

- відсутня письмова згода на оприлюднення персональних даних.

Список представників інститутів громадянського суспільства, документи яких не відповідають вищезазначеним вимогам розміщено в рубриці «Громадська рада».

Таким чином, ініціативна група затвердила список у кількості 500 делегатів від інститутів громадянського суспільства до участі в установчих зборах з формування Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації) на 2013 – 2014 рр.

І вже сьогодні (25.01.2013р.) на сайті КМДА знайшов інформацію, що ініціативна група здійснює акредитацію журналістів на установчі збори по формуванню Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації), які відбудуться 29.01.2013 р. у приміщенні УДППЗ «Укрпошта» по вул. Хрещатик, 22 (Головпоштамт), за тел.: 063-1723777 до 25.01.2013 р. до 16.00.

А тепер мораль: як на мене, то документи подали всі хто хотіли, я чув, що в останні дні були черги і навіть бійки, проте у всіх прийняли документи.

Не допустили, як ми бачимо з повідомлень, всього 46 ІГС, не буду давати аналіз тим документам, бо особисто я їх не бачив, проте якщо дійсно там є такі порушення, то особисто я не хочу, аби такі представники громади, які не знають нормативної бази по даному питанню та не можуть подати повний пакет документів були в громадській раді.

Списки вивішені, оголошення про місце й час проведення зборів є, навіть пресу акредитують.  До речі, 27.01.13р. мають відбутися установчі збори громадської ради при МВС України, але там жодного повідомлення, жодної інформації.

Тут, як на мене, поки що все прозоро і доступно.

І наостанок хочу вказати наступне – вже сьогодні я спостерігаю за коментарями представників ще діючої громадської ради при КМДА і дивуюся, що люди за 2 роки абсолютно нічого не зробили і це при тому, що мають посади, а зараз кричать «караул ми такі класні, а на нас не звертають увагу». Ну це вже смішно.

Хто слідкує за моїм діянням та моїми статтями – то з впевненістю зможе сказати, що я не прибічник влади, але я не звертаю на неї увагу, я роблю свою справу – допомагаю простим людям, і я не прошусь ні в раду, ні ще кудись там. Якщо громада буде вважати, що я там потрібний, підтримають і проголосують за мене, я точно їх там не підведу. А просто бігати і кричати я вважаю, що це популізм.

Тож друзі чекаємо установчих зборів!

  

Роман Хорольський
 
Комментарии (0)
Блоги