Рус Укр
ГлавнаяБлогиБудущего нет… – 2
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

Будущего нет… – 2

3314
Я вже давно не їжджу на засідання асоціації органів місцевого самоврядування – тому що в Україні органи є, а місцевого самоврядування немає.

 Доброго вечора, шановна інтернет-спільнота.


28 вересня відбудуться ювілейні загальні збори АМУ, присвячені 20-й річниці створенняАсоціації міст України.

Я не поїду. Не поїду навіть на ювілей. Я вже давно не їжджу на засідання асоціації органів місцевого самоврядування – тому що в Україні органи є, а місцевого самоврядування немає.

1. Бюджетна політика держави спрямована на знищення місцевого самоврядування.
2. Політика держави – делегувати повноваження і не давати на це гроші. Тільки у цьому 2012 році на виконання делегованих повноважень в галузі освіти, які не були забезпечені державними коштами (в основному це заробітна плата вчителів), Сумська міська рада спрямовує більше 30 мільйонів гривень власних коштів!
3. Політика держави – відбудовувати власні інспекції на місцях, які остаточно у «законній спосіб» перебрали на себе повноваження місцевих рад та їх виконавчих органів. Яскравий приклад – державна будівельна-архітектурна інспекція (ДАБІ, колишній ГАСК). Їх діяльність ніяким чином не узгоджується і не координується з роботою органів місцевого самоврядування. Більш того, перші покликані контролювати других!
4. Політика держави – це коли державне казначейство здійснює суще свавілля щодо використання коштів місцевих громад. У місцевого самоврядування на довгі тижні і навіть місяці брутально, як шахраї, як «кишенькові злодії», відбирають гроші.
5. Політика держави – це коли інститут комунальних БТІ розстрілюється Верховною Радою як відступаючий штрафбат «заградотрядом НВКД» з непередбачуваними наслідками для всіх громадян і юридичних осіб всієї країни, що мають майно.
6. Політика держави, а вірніше страусина і незрозуміла тарифна політика центрального державного регулятора вже давно поставила на коліна комунальні водоканали.

і т.д. і т.п. 

Динамічне знищення місцевого самоврядування почала Юлія Володимирівна Тимошенко ще у 2008 році. Нажаль зараз Кабінет Міністрів Миколи Яновича Азарова тільки заглиблює могилу місцевого самоврядування... Хоча вже немає ніякої різниці на якій глибині лежати трупу :(

Я не поїду до Києва… Хоча на ювілейних загальних зборах Асоціації міст України ймовірно буде присутній Президент України Віктор Федорович Янукович. Цей мій текст читається за 1 хвилину і 25 секунд. Шановні, хто буде бачити Президента, будь ласка, прочитайте йому, якщо зможете... 

З повагою, Геннадій Мінаєв, міський голова міста Суми. Поки що... :(

***

Бывают дни, когда опустишь руки,
И нет ни слов, ни музыки, ни сил.
В такие дни я был с собой в разлуке
И никого помочь мне не просил.

И я хотел идти куда попало,
Закрыть сой дом и не найти ключя,
Но верил я не все еще пропало
Пока не меркнет свет, пока горит свеча.

И спеть меня никто не мог заставить,
Молчание начало всех начал.
Но если плечи песней мне расправить 
Как трудно будет сделать так, чтоб я молчал.

И пусть сегодня дней осталось мало,
И выпал снег, и кровь не горяча
Я в сотый раз опять начну сначала
Пока не меркнет свет, пока горит свеча.


---

Свеча. Copyright © 1980. Все права защищены.
Машина Времени. Автор музыки и слов Андрей Макаревич.

 

P.S. Почти год назад я написал свой блог «Будущего нет...».
А вот с кладбищами у нас в Сумах как раз сейчас, как на зло, туговато… :(

Геннадій Мінаєв
 
Комментарии (2)
Михаил2
20 сентября 2012 г. 10:46
Да понятно, что гайки закручивают ради одной цели - приватизировать то, что еще не приватизировано и находится в коммунальной собственности и принадлежит городу, а не одному человеку. Сначала продержат без денег, а потом скажут: ребята, отдаем мы вас, бестолочей, хорошему хозяйственнику, Васе Олигарху. Он-то наведет среди вас порядок! Ну, как-то так.
SERGEY2
21 сентября 2012 г. 11:27
...Динамічне знищення місцевого самоврядування почала Юлія Володимирівна Тимошенко ще у 2008 році. Нажаль зараз Кабінет Міністрів Миколи Яновича Азарова тільки заглиблює могилу місцевого самоврядування... Хоча вже немає ніякої різниці на якій глибині лежати трупу :(... -- В ДЕСЯТКУ !!!!
Блоги