Рус Укр
ГлавнаяБлогиАналізу різних сфер бізнесу за допомогою YC.Market
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

Аналізу різних сфер бізнесу за допомогою YC.Market

672
Це інноваційна розробка від YouControl, яка зробила пошук даних ще більш зручним та інформативним

Якщо треба провести детальний аналіз бізнесу, отримати статистику компаній за певними критеріями або, наприклад, за регіоном, то краще інструменту, ніж YC.Market вам навряд чи вдасться відшукати. Адже це інноваційна розробка від YouControl, яка зробила пошук даних ще більш зручним та інформативним. Давайте роздивимось, якими перевагами володіє новий інструмент.

Про що знає YC.Market?

Якщо мова йде про аналіз ринку або певної ніщі у бізнесі з метою оцінки конкуренції, пошуку клієнтів для B2B або, наприклад, для з’ясування найактуальніших сфер бізнесу за певний проміжок часу, то отримати всю необхідну інформацію легко можна, використавши інструмент YC.Market. Система всього за 1 хвилину пошуку здатна знайти усі необхідні дані, структурувати їх та сформувати у вигляді досьє для максимально комфортного подальшого вивчення. Тому, якщо раніше Вам доводилося працювати з кількома джерелами інформації, а потім збирати всі дані до купи, то зараз все це робить інструмент YC.Market автоматично, заощаджуючи для Вас купу часу.

Загалом, завдяки інструменту ви можете провести аналіз ринку та отримати дані про компанії за 28 різними критеріями.

Загалом, новий інструмент для пошуку та аналізу ринків має інформацію про 7 мільйонів українських компаній та ФОП. Нещодавно було також завантажено у систему дані про Британські компанії. А ще, розробники анонсують появу найблищим часом інформації і про європейський бізнес.

Для кого буде корисним аналіз ринку і бізнесу за допомогою YC.Market?

Завдяки широкому та різноманітному функціоналу інструменту для пошуку даних YC. Market, інформація, якою забезпечує інструмент, буде корисна для представників різних сфер українського та світового бізнесу: 

  • банківський сектор;
  • сфера виробництва та надання послуг;
  • підприємства, що забезпечують імпорт та експорт товарів, тощо.

Загалом, для будь-якої сфери бізнесу, для будь-якої компанії інформація, що дозволяє отримати YC. Market, буде корисною для розуміння тенденцій ринку, рівня конкуренцій та планування стратегій, щодо виходу або активності на ринку.

Таким чином, використання системи забезпечить Вас найціннішим ресурсом – актуальною інформацією, а також максимально детальні дані. До речі, система також дозволяє налаштувати автоматичне оновлення та оповіщення, наприклад, про реєстрацію нових компаній в певних видах діяльності. Або ж, якщо компанія змінила свій статус. 

То ж, варто спробувати самому, а ніж лише говорити про можливості YC. Market.

Елена Ланчак
 
Комментарии (0)
Блоги