Рус Укр
ГлавнаяБлоги Велика вода. Старі фотографії
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

Велика вода. Старі фотографії

2330
За повідомленнями спеціалістів ПАТ «АК «Київводоканал», на даний час всі показники кількості та якості води поверхневих джерел знаходяться в нормі так само, як і тиждень тому.

Рівень води в трьох основних річках - Дніпрі, Десні та Прип’яті, що зумовлюють наповненість канівського водосховища, до якого відноситься Київ – наразі стабільний та не сягає критичних відміток. Тож, побоювання щодо великої повені в цьому році не мають під собою твердого підґрунтя, адже справжня «велика вода» сходить тільки тоді, коли збігаються поверхневі вершини на всіх трьох зазначених річках. Більш того, сьогодні їх сток зарегульовано, що дає можливість керувати ходом повені в разі її виникнення. 

Та подібна регуляція існувала не завжди – в 20-му сторіччі Київ знав затоплення різних масштабів. Найбільші з них відбувались у 1908, 1931 та 1970 роках. Останню повінь пам’ятає ще багато столичних мешканців, в тому числі й співробітники ПАТ «АК «Київводоканал», які мають не лише спогади, а й архівні фотоматеріали. Можливість на власні очі побачити, якою була повінь 1970 року в с. Троещина поблизу Києва тепер можуть і відвідувачі нашого сайту, завітавши до фотоальбомів медіа галереї, або перейшовши за посиланням.
 
Київводоканал закликає всіх володарів подібних архівних фотографій надсилати їх до головного офісу Товариства за адресою 01015, м.Київ, вул. Лейпцизька, 1-а із поміткою «Повінь» або на електрону скриньку прес-служби press@vodokanal.kiev.ua задля публікації матеріалів на сайті. Просимо зазначити в листі своє ім’я та прізвище, а також рік і місце зйомки!
Київводоканал
 
Комментарии (0)
Блоги